Вінниця
29.03.2024
8.79° C
Вгору

Вінничан закликають поважати роботу комунальників та користуватися контейнерами для сміття

Камери відеоспостереження у Вінниці зафіксували людей, які залишають сміття біля контейнерів.

Про це повідомляє Департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

«Без свят і вихідних, 365 днів на рік працюють спеціалісти вінницького підприємства ЕкоВін. Саме вони забезпечують стабільне та систематичне надання якісних послуг із вивезення побутових відходів у місті.

Нині сміття комунальники вивозять і вдень, і вночі. Аби робити це без перешкод, закликають вінничан не залишати приватний транспорт біля контейнерних майданчиків. Втім, не лише припарковані автомобілі у невстановленому місці створюють проблеми для працівників “ЕкоВіну”», – йдеться в повідомленні.

«Ми помічаємо деякі нюанси з використанням підземних контейнерів. Люди часто залишають сміття просто біля контейнера, яке потім “розносить” вітер чи безпритульні тварини, які шукають їжу. Або ж, наприклад, складають сміття у величезні мішки, які потім не можуть вмістити у сміттєвий бак і в результаті відходи залишаються на землі. Це безвідповідально, – каже Вячеслав Хілінський. – Тому хочеться звернутися до вінничан та гостей нашого міста з проханням поважати роботу комунальних служб, які роблять все можливе, аби Вінниця залишалася чистою і охайною».

Відповідне відео зафіксували фахівці Ситуаційного центру м. Вінниця.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin