Вінниця
19.04.2024
3.84° C
Вгору

Комунальники прибрали вулиці Вінниці від пилу, відсіву та піску

Новий 2023 рік приніс нам передчуття перемоги, а незвично тепла погода лише підкріпила надію. І поки дозволяли погодні умови працівники “Шляхового управління” активно займалися прибиранням вулиць Вінниці та приєднаних територій від пилу, піску та відсіву.

Як розповідає начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Вячеслав Хілінський, очищали дороги, зупинки громадського транспорту, сквери та площі тощо.

“Такі роботи зазвичай ми не проводимо взимку, лише навесні. Оскільки кінець грудня і січень видалися теплими, ми вирішили задіяли техніку, щоб підтримувати порядок в місті, а вінничанам зручніше було пересуватися вулицями. Таким чином спецавтівки працюють цілий рік. Прибирання тротуарів, де дозволяє ширина ділянок, такі роботи проводяться за допомогою машин зі спеціальним обладнанням – щітками. Ще ми маємо універсальні автівки “Глобуси”, які в мороз чи снігопади посипають місто протиожедними матеріалами, а в теплу погоду переобладнуємо на прибирання міста”, – говорить Вячеслав Хілінський.

А там, де спецтехніці “затісно”, прибирання відбувається в ручному режимі: комунальники очищають острівки безпеки, тротуари, “кишеньки” для авто, зупинки громадського транспорту тощо.

У приєднаних територіях теж проводили прибирання на тих ділянках, де є асфальтне покриття та бордюри.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin