Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

На Вінниччині затримали двох осіб за незаконне зберігання зброї та наркотиків

На Вінниччині, на території місцевого підприємства 44-річний чоловік зберігав рушницю. Будь-яких дозвільних документів на це він не мав. До Гайсинського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що на території їх обслуговування незаконно зберігається зброя.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Аналогічне правопорушення задокументували працівники відділення поліції № 3 цього ж управління. В ході проведення процесуальних дій на території домогосподарства 59-річного жителя м. Ладижин вони виявили револьвер. Законних підстав на зберігання зброї він не мав. Також під час слідчих дій у чоловіка вилучили марихуану.

Вилучені речові докази направлені на експертизу, за результатами яких буде прийнято остаточне рішення.

Поліцією розслідуються кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

 

Фото: Національна поліція Вінницької області

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin