Вінниця
18.04.2024
5.35° C
Вгору

У Вінниці розпочався традиційний зимовий турнір з настільного тенісу серед вчителів, будуть донатити на ЗСУ

3 січня, у Вінниці розпочався триденний турнір з настільного тенісу серед вчителів закладів освіти ВМТГ. Змагання традиційно проводять з 2015 року, але цьогоріч донатять і на ЗСУ.

У змаганнях беруть участь до півсотні представників із різних шкіл міста, які за мінімальний внесок мають змогу не тільки гарно провести час, а ще й підтримати тих, хто захищає нас на фронті.

Переможців турніру визначатимуть у загальнокомандному, парному та особистому заліках. Їх нагородять грошовими преміями профспілки працівників освіти та грамотами.

Викладач фізики ліцею №23 Анатолій Мариянчук розповідає, що у залі грають лише аматори, представники шкіл, які професійно тенісом не займалися. “У командному заліку беруть участь чоловіки та жінки, дозволено міксувати, а після командного заліку буде проходити парний”, – каже він.

Директорка департаменту освіти Оксана Яценко розповіла, що основна мета заходу – це не змагання, а проведення часу з користю для свого здоров’я, пропаганда здорового способу життя. І ще цьогоріч турнір особливий, усі кошти зібрані під час турніру підуть на потреби ЗСУ. «Це вже такий традиційний захід, який як і волейбольний турнір, що проводять восени, об’єднує усіх освітян нашої громади. Цьогоріч, змінено традиційну форму проведення чемпіонату, а саме додався третій день й для інших бажаючих зіграти настільний теніс та водночас фінансово допомогти нашій армії», – додає вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin