Вінниця
20.04.2024
7.38° C
Вгору

Сергій Моргунов передав подяку для аерокосмічної компанії Maxar за допомогу в боротьбі з росією

Вінницький міський голова Сергій Моргунов від імені вінничан подякував команді аерокосмічної компанії Maxar, завдяки чиїм супутниковим знімкам світ дізнається більше правди про російсько-українську війну. Колектив компанії отримав картину із зображенням Вінниці та символічну подяку.

Міський голова зазначив, що в аерокосмічній компанії тепер знають більше про Вінницю та нашу стійкість.

І нагадав, що починалося все з благодійного онлайн концерту-лотереї на потреби ЗСУ, який організував міський палац мистецтв. Тоді міський голова долучився до акції та надав для одного з лотів картину, присвячену Вінниці. Її виграв наш земляк Віктор Сокуров, який зараз живе у США та працює в компанії Maxar.

“Віктор разом з колегами став активним учасником й інших волонтерських ініціатив. І ми не могли не відзначити їхній внесок у допомогу нашим захисникам символічною подякою. А наприкінці минулого року на зборах компанії Maxar Віктор передав подяку від вінничан та ексклюзивну картину старшому віце-президенту Крісу Джонсону”, – зазначив на своїй сторінці у фейсбук Сергій Моргунов.

На картині художника Олександра Шиніна зображені знакові будівлі Вінниці, серед них – і Будинок офіцерів. Віктор звернув увагу колег на пам’ятку архітектури та розповів про трагедію 14 липня, яка завжди болітиме кожному з вінничан.

“Злочини росії мають бути покарані. А наша боротьба за свободу і незалежність триватиме до перемоги. З нами увесь демократичний світ. І для нас важливо, що серед тих, хто підтримує Україну і неймовірна команда Maxar. Разом – до Перемоги!”– написав міський голова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin