Вінниця
20.04.2024
5.12° C
Вгору

182 спортсмени отримали нагороди: у Вінниці підбили підсумки спортивного року

Вінницькі спортсмени неймовірні, справжні Герої. Попри війну вони продовжують прославляти рідне місто на Всеукраїнському та міжнародному рівнях. Напередодні новорічних свят їх вітали у залі міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6, де відбулись урочистості за підсумками року. 182 спортсмени отримали грамоти та подарунки комітету по фізичній культурі та спорту ВМР.

Переможцям та призерам Всеукраїнських та міжнародних змагань нагороди вручали заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Роман Семчук та голова Вінницького відділення Національного олімпійського комітету, призер Олімпійських ігор Павло Хникін.

«Дуже приємно, що вінницьких спортсменів відзначають, від цього з’являється стимул тренуватись далі», – каже чемпіонка з сумо Анна Гаврищук.

Цього року вінницькі спортсмени продемонстрували на найвищих світових першостях чудові результати – це 74 перших та призових місць на міжнародних змаганнях (чемпіонатах і кубках Європи та світу).

«Дякуємо спортсменам і наставникам за неабияку наполегливість у наш час, за науку боротися до останнього і ніколи не давати слабини, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. – Ми розуміємо, що підтримка юних спортсменів дуже важлива, адже це дає їм впевненість у майбутніх перемогах».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin