Вінниця
24.04.2024
10.35° C
Вгору

«Ми – нація з незламним духом і непохитними цінностями», – Сергій Моргунов привітав християн західного обряду з Різдвом

Напередодні, 25 грудня, відзначали Різдво християни західного обряду.

Міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук та телеграм каналі привітав усіх, хто в цей день славив народження Господа.

«Різдво. Несе світло і дає сили. Де б не зустрічали цей святий день – вдома з сім’єю чи далеко від рідних місць, у бліндажах та окопах, по дорозі на передову у волонтерському авто чи на робочому місці – нас усіх єднає віра у диво», – написав Сергій Моргунов.

Також очільник міста зазначив, що у символічний день народження Христа ми відчуваємо і власне відродження.

«Ми – нація з незламним духом і непохитними цінностями. І ми завжди будемо захищати право відзначити Різдво у мирі і радості, поруч з дорогими людьми. І ми завжди будемо боротися проти несправедливості і темряви», – говорить Сергій Моргунов.

Також міський голова зазначив, як за Віфлеємською зіркою йшли у пошуках нової надії, так і українці з кожним днем наближаються до перемоги.

«Вітаю усіх, для кого сьогоднішній день має особливий сенс, хто сьогодні славить народження Господа. Нехай Небеса чують ваші молитви. Божого захисту вам і вашим родинам! Добрих думок і теплих спогадів!», – написав міський голова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin