Вінниця
29.03.2024
9.52° C
Вгору

Новорічний настрій, святковий концерт та смачні подарунки: у Вінниці для діток ВПО провели свято Різдва

У п’ятницю, 23 грудня, для малечі з числа ВПО Міжнародна гуманітарна організація ACTED, Головне управління ДСНС України у Вінницькій області спільно з департаментом освіти ВМР організували святковий концерт, присвячений різдвяним та новорічним святам.

Від імені директорки департаменту освіти ВМР, привітала малечу начальниця відділу виховання та позашкільної роботи ВМР Наталія Перекрестенко, яка побажала дітям здійснення мрій та найшвидшої Перемоги України. «Кожен з вас хоче якнайшвидше повернутися додому, тому віримо в наші Збройні Сили та чекаємо найшвидшої Перемоги», – зазначила вона.

На заході малеча не тільки весело провела дозвілля, а ще й завдяки працівникам ДСНС нагадала про те, як правильно поводитися в період підготовки новорічних свят, а саме – під’єднувати гірлянду та запалювати святкові вогники.

Міжнародна гуманітарна організація ACTED посприяла тому, аби кожна дитина, яка знайшла прихисток в цьому Центрі, отримала символічний сюрприз та солодкий подарунок. Також з метою покращення побутових умов в колективний центр від організації ACTED було передано два холодильники та п’ять електрочайників для потреб переселенців.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin