Вінниця
23.04.2024
9.72° C
Вгору

Вінниця отримала модульні кухні для “пунктів незламності” від німецького міста Мюнстер

22 грудня прибув черговий 15-тонний гуманітарний вантаж від німецького міста Мюнстер у рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Вінниця отримала тушкованку та чотири модульні кухні для “пунктів незламності”.

До складу гуманітарного вантажу ввійшли, зокрема, 24 палети з 5 різними видами тушкованки, а також чотири модульні кухні на газу.

“Також, для повноцінної роботи кухні, ми додатково отримали 5 модулів для приготування їжі, три модулі для води та три модулі теплого водопостачання”, – говорить заступник вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Ці модульні кухні розгорнуть у мобільних “пунктах незламності” у випадку настання надзвичайної ситуації (блекауту), написав на своїй сторінці у facebook міський голова Сергій Моргунов. Від Мюнстера Вінниця також отримала понад 3 тисячі одноразових столових наборів.

“Це дозволить розширити муніципальну мережу пунктів приготування їжі. І ми зможемо надавати гарячі обіди в першу чергу дітям і людям літнього віку”, – зазначив Сергій Моргунов.

Він подякував німецьким партнерам за “надзвичайно важливу і потрібну допомогу”.

“Цінуємо, що Мюнстер, з яким ми тільки розпочинаємо історію партнерства, допомагає Вінниці. Ми захищаємо спільні європейські цінності, і підтримка друзів дає нам сили вистояти та перемогти”, – додав міський голова.

Нагадаємо, 14 грудня, під час онлайн-засідання міської ради Мюнстера, в якому взяв участь Вінницький міський голова Сергій Моргунов, розглянули питання про укладення тристоронньої угоди солідарності міст Мюнстер-Люблін-Вінниця. Саме з такою ініціативою вийшло німецьке місто Мюнстер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin