Вінниця
29.03.2024
9.68° C
Вгору

З Вінниці військовим на схід відправили ще 50 буржуйок

50 буржуйок, коптер, чотири планшети, п’ять тисяч скоб, шанцевий інструмент, окопні свічки… Сьогодні, 22 грудня, з Вінниці, в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, відправили чергову партію допомоги для вінницьких військових.

“Якщо кілька днів тому ми відправляли вантаж до вінницьких військових підрозділів на північ, то сьогодні чергова партія допомоги вирушила до наших воїнів на схід», – зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, запити військових постійно вивчаються, щоб можна було і надалі надавати необхідну допомогу.

“До речі, буквально учора представники штабу та громадських організацій з різних регіонів підписали Меморандум про співпрацю, – зауважив Сергій Моргунов. – Переконаний, що завдяки такій координації зусиль ми зможемо максимально задовольнити запити наших воїнів”.

На теперішній час, як зазначає голова Вінницької обласної ради В’ячеслав Соколовий, військові найбільше потребують теплих речей, приладів для обігріву, планшетів, повербанків, інструменту.

“Але ми також передаємо різні смаколики, щоб підтримати взаємозв’язок між військовими та нашою великою вінницькою громадою”, – сказав В’ячеслав Соколовий.

Як додає секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, щоб допомоги військовим об’єднуються усі: як депутати міської ради, так і мешканці громад.

“Депутати з перших днів повномасштабного вторгнення долучаються до всіх проектів збору коштів на виготовлення буржуйок, на закупівлю шанцевого інструменту, скоб, утеплювачів, плівки. Збирали коши на дрони, які раніше були передані військовим. – розповів Павло Яблонський. – Всі гуртуються, 10 місяців працює гуманітарний штаб, долучається багато мешканців нашої області, проявляють ініціативу, немає небайдужих, всі хочуть допомогти нашим військовим”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin