Вінниця
25.04.2024
10.81° C
Вгору

У 2022 році на приєднаних територіях ВМТГ встановили 30 зупинок

За дорученням Вінницького міського голови Сергія Моргунова, у населених пунктах Вінницько-Хутірського та Стадницького старостинських округів встановлюють сучасні посадкові павільйони.

Роботи з капітального ремонту вже на завершальному етапі, повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

Нові зупинки громадського транспорту облаштовують практично на всіх магістральних вулицях таких населених пунктів, як Стадниця, Великі Крушлинці, Малі Крушлинці, Гавришівка, Писарівка, Щітки та Вінницькі Хутори. Їх загальна кількість сягає 30.

Дбаючи про комфорт людей, розвиток вуличної інфраструктури та безпеку, капремонт зупинок на приєднаних територіях розпочали наприкінці листопада.

“Зупинки були обрані спільно зі старостами округів. Павільйон матиме затемнене скло на даху та збоку і за рахунок цього захищатиме людей від сонця та опадів у холодну пору року. Сусідні громади, які живуть біля Вінниці, повинні розвиватися відповідно нашим стандартам, – каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк. – Крім того, наші фахівці облаштовують простір навколо нових зупинок, викладають плитку та проводять благоустрій прилеглої території”

Отож, цьогоріч 4 нових посадкових павільйони поставили у Писарівці, ще 4 у Щітках, 7 у Вінницьких Хуторах, 3 у Великих Крушлинцях, 2 у Малих Крушлинцях, 4 у Стадниці і ще 6 у Гавришівці.

“У 2023 році ми продовжимо капітальний ремонт і нові павільйони з’являться в більш віддалених місцях цих населених пунктів. Таким чином, загалом в 2022 -2023 роках, плануємо встановити 39 сучасних посадкових комплексів”, – додав Юрій Семенюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin