Вінниця
28.03.2024
13.83° C
Вгору

AirDance Christmas Ball 2022 та Різдвяний Бал 2022: вихованці «Грації» повернулись до Вінниці зі вражаючим комплектом нагород

Вихованці вінницького ансамблю спортивного бального танцю «Грація» (керівник Денис Гладкий) КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» Ярослав Василюк та Юлія Майборода посіли перше місце у своїй віковій категорії юніори 1 (до 14 років) в європейській програмі на відкритому чемпіонаті світу AirDance Christmas Ball 2022. А у латиноамериканській програмі пара посіла другу сходинку п’єдесталу. Змагання проходили у Варшаві (Польща).

Срібними призерами цих змагань у європейській програмі до 14 років стали Арсен Коротков і Даніела Комаренко. У найсильніших категоріях Open та Rising Star вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Грація» Антон Мазуренко та Діана Комаренко посіли 3 та 4 сходинку у світовому рейтингу.

А Марк Полєвода та Владислава Глазко ввійшли у топ 12 пар світу, змагаючись у таких сильних категоріях, як: Under 19 Open Latin та Under 19 Rising Star Latin.

«Вінниця має ким пишатись, адже молоде покоління танцюристів підкорює світові п’єдестали, здобуває значні перемоги. Наші вихованці щоразу танцюють стильно, виразно та видовищно, саме це – відзначило високоповажне журі чемпіонату світу», – говорить керівник ансамблю спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладкий.

Він також повідомив, що вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Грація» 17 грудня брали участь у Всеукраїнських змаганнях «Різдвяний Бал 2022» (м. Рівне). Усі повернулись із чудовими результатами. Так, Віталій Цегольник та Дар’я Журбенко здобули «золото» та «бронзу».

Срібні нагороди вибороли пари Олександр Курбатов – Марія Лебідь та Роман Колтун – Дар’я Громадська, які до того ж вибороли бронзову медаль.

А рекордсменами за кількістю здобутих нагород стали Тимофій Гандрибіда та Наталя Шелест. На їхньому рахунку два срібла та бронза.

«Незважаючи на непрості часи, діти продовжують займатись щодня і відточувати свої танцювальні вміння до досконалості», – каже Денис Гладкий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin