Вінниця
20.04.2024
9.29° C
Вгору

Вінничан запрошують у сімейні подорожі на святковому вінницькому трамвайчику

Перша стартує уже 18 грудня, а загалом їх буде шість. Це новий проєкт до Різдва і Нового року від Музею вінницького трамваю спільно з Офісом туризму, що має назву «Велика новорічна пригода».

Організатори запевняють, що кожна з цих подорожей у брендованому трамвайчику Міста ідей запам’ятається як дітям, так і батькам. «Для малечі ми хочемо створити справжню новорічну казку, вони зможуть надихнутись різдвяною атмосферою та отримати даруночок від Чарівника-мандрівника. Разом з батьками вони побачать нашу рідну Вінницю під іншим кутом, подорожуючи разом з нами святковим маршрутом. І ми дуже сподіваємось, що ці пригоди надихнуть наших учасників «Великої новорічної пригоди» на впевненість у те, що прийдешні Різдво і Новий рік точно змінять життя українського народу на краще – Україна переможе, і ми будемо жити у найкращій країні світу: сильній, вільній, технологічній та інноваційній», – каже завідувач Музею вінницького трамваю Олег Матюхов.

На учасників чекають круті ведучі з цікавими конкурсами не тільки для дітей, а й для їх батьків. Також під час подорожі проводитиметься майстер-клас зі створення різдвяного дзвоника й інших атрибутів зимових свят. А ще у пригоді буде твістинг, тату і дещо смачненьке.

Загалом заплановано шість подорожей святковим трамвайчиком Міста ідей:

  • 18 грудня 10:00
  • 25 грудня 12:00
  • 30 грудня 12:00
  • 31 грудня 12:00
  • 2 січня 12:00
  • 3 січня 12:00

Важливо: діти обов’язково їдуть у супроводі когось з батьків. Попередня реєстрація обов’язкова.

Форма для реєстрації на 18 грудня:https://docs.google.com/forms/d/14P6t36F4Ofc0V2mm8Jxu4msmNP-l6lzjh4L_m17mx1U/edit

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin