Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

«Стань героєм в тилу» – у Вінниці пройде благодійна акція

Вінничан запрошують взяти участь у благодійній акції зі здачі крові «Стань героєм в тилу».

Акцію організовує Вінницька Асоціація Молоді спільно із благодійним фондом «Благомир Україна» та Вінницьким центром служби крові. Долучаються також Муніципальна варта, ДСНС, студентство міста, молодь, волонтери та активні містяни.

Акція триватиме із 19 по 21 грудня у на другому поверсі ТРЦ Скайпарк, з 11:00 по 15:00. Організатори акції закликають вінничан не бути байдужими, адже потреба у донорській крові є особливо гострою під час війни. Запрошуються донори з усіма групами крові.

«Ми підтримуємо культуру донорства. Всі охочі можуть долучитись, зробити хорошу справу, тим паче що один донор рятує три життя», – розповів представник організаторів Артем Іванишин.

Донори зможуть отримати солодкі подарунки. Крім того, під час благодійної акції відбудеться розіграш призів. Для того щоб взяти участь у акції, потрібно зареєструватися та отримати індивідуальний номер.

Як взяти участь у розіграші

  • Для участі в акції донор повинен ознайомитись з рекомендаціями та зареєструватись за лінком або Qr- кодом на плакаті: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZfxHcTmHNS78SfXXId1cderyuYIsd2UAOTRNno-soOq8_QQ/viewform
  • Підчас донації потрібно зробити селфі, опублікувати в сторіс Instagram  з хештегом #станьгероємвтилу, та відмітити @vom.vin , @blagomir_ukraine
  • Після реєстрації та участі в акції донор отримує індивідуальний номер, що буде слугувати для розіграшу сертифікатів від партнерів. Розіграш відбудеться 22.12.2022 на сторінці в Instagram  @vom.vin о 15:00.

Хто може стати донором та як підготуватися до здачі крові

Донором може стати людина від 18 років, вагою не менше 50 кг. Протипоказаннями до здачі крові є зроблені нещодавно (протягом останнього року) татуювання, пірсинг. За добу перед здачею крові бажано не вживати алкоголю, не їсти смаженого, копченого та жирного. Вранці перед донацією слід добре поснідати та пити достатню кількість води.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin