Вінниця
20.04.2024
9.29° C
Вгору

У Вінниці затримали водія, який тікав від поліцейських та наїхав на одного із них

У Вінниці затримали 27-річного чоловіка, який при спробі втечі в стані наркотичного сп’яніння наїхав на поліцейського. Йому загрожує до 5 років за ґратами. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Випадок трапився 11 грудня. Поліцейські зупинили автомобіль Toyota Corolla за порушення правил дорожнього руху на Батозькій. Під час спілкування правоохоронці помітили, що чоловік – у стані наркотичного сп’яніння.

Від проходження огляду чоловік відмовився. Під час складання протоколу він раптово сів у своє авто й почав тікати з місця події.

“На законні вимоги патрульних зупинитись він не реагував. На одному із перехресть під час переслідування та блокування автомобіля, водій скоїв наїзд на поліцейського”, — зазначено в повідомлені.

Невдовзі правопорушника затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейського доставлено до медичного закладу. Загрози його життю немає. Чоловікові повідомлено про підозру та вирішується питання щодо запобіжного заходу.

Слідство розпочало розслідування за ч. 2 ст. 342 та ч. 2. ст. 345 Кримінального кодексу України. Водію загрожує до 5 років позбавлення волі. Також на нього склали протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 130 та ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: ГУ Нацполіції у Вінницькій області

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin