Вінниця
25.04.2024
14.24° C
Вгору

В Тульчинській громаді оголосили Дні жалоби у зв’язку загибеллю захисників – Андрія Швеця та Ростислава Покиньчереди

Дні жалоби оголошено у зв’язку з трагічною загибеллю захисників із Вінниччини – Андрія Швеця та Ростислава Покиньчереди, під час виконання бойових завдань щодо захисту незалежності України у ході повномасштабної війни. 

Для вшанування пам’яті загиблих, молодшого сержанта Швеця Андрія Васильовича з с. Тарасівка та лейтенанта Покиньчереди Ростислава Васильовича з м. Тульчин, Тульчинський міський голова віддав розпорядження про траурні заходи.

На знак вшанування пам’яті захисників у Дні жалоби на всій території громади приспустять державні прапори України з траурною стрічкою на будинках, спорудах органів місцевого самоврядування громади та на інших будівлях. У ці дні діятиме заборона на проведення концертів та розважальних заходів, змагань, внесено відповідні зміни до програм радіопередач.

Молодший сержант Швець Андрій Васильович 9 грудня 2022 року, поблизу села Невельське Донецької області, під час мінометного обстрілу отримав поранення, несумісні із життям. Служив старшим стрільцем 3 МПВід 3 МПВ 1 МПР військової частини А2896. У Героя залишилась мати, дружина, дитина та брат з родиною.

Лейтенант Ростислав Васильович Покиньчереда служив начальником групи розвідки штабу 3-го загону військової частини А3199. Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 9 грудня 2022 року. Захиснику був 21 рік.

Фото: фейсбук-сторінка Тульчинської міської територіальної громади

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin