Вінниця
19.04.2024
4.08° C
Вгору

Для вінницьких дітей із кризових сімей організували відпочинок у таборі “Дитяче селище Яблуниця”

У рамках проєкту “Зміцнення молодіжно-соціальної роботи в Україні” Вінницький міський центр соціальних служб за підтримки релігійної місії “Карітас-Спес-Україна” та “Карітас-Спес-Вінниця” організували відпочинок для 40 дітей та дорослих із кризових сімей Вінницької міської територіальної громади у таборі “Дитяче селище Яблуниця”.

Для дітей зорганізували різноманітні майстер-класи, перегляд мультфільмів, а також екскурсії до Буковелю, Яремчі, Квасіва, Рахова. Директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська зауважує, що такі заходи залишили неабиякі враження у дітей та дорослих.

“Я вдячна всім, хто подарував такий казковий відпочинок для сімей, які отримують соціальні послуги у Вінницькому міському центрі соціальних служб у такий важкий для країни час. Все буде Україна”, – додає Наталія Добровольська.

За її словами, розкішні краєвиди рідної України допомогли зосередитись і віднайти душевний спокій. Активне дозвілля на свіжому повітрі сприяло доброму настрою та самопочуттю, народжувало нові ідеї, цікаві знайомства і продуктивне спілкування.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin