Вінниця
24.04.2024
10.62° C
Вгору

Клієнтів міського центру реабілітації “Гармонія” привітали з Днем святого Миколая

Учора, 6 грудня, клієнтів міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Гармонія” імені Р. Панасюк привітали з Днем святого Миколая.

Із початком повномасштабного вторгнення більшість занять у Центрі відбуваються онлайн. Тому можливість зібратися наживо є для відвідувачів “Гармонії” також реабілітацією.

“У теперішній час складно зібрати всіх разом офлайн. Для нас дуже важливі такі заходи, адже ми тісно спілкуємося. І кожна дитина для нас – особлива. Для них це емоційна, психічна і соціальна реабілітації. Вони можуть бути причетними до чогось великого й у такий тривожний час відчути себе щасливими”, – говорить вихователька соціальна по роботі з дітьми з інвалідністю центру реабілітації “Гармонія” Тетяна Тетер.

Загалом же запросили 25 дітей. Прийшла і Вікторія разом із сином. Клієнтами “Гармонії” вони є понад чотири роки.

“У теперішній час у дитини обмежене коло спілкування, бо ми маємо хворобу. Із воєнними діями в нашій країні можливість відвідувати якісь заходи кратно зменшилася, позаяк дитина на візочку, і ми є маломобільними. А це діти. Їм потрібне спілкування і бачити, що вони такі не одні, що є різні дітки”, – додає жінка.

Перед дітками виступили герої мультфільмів. Аби отримати подарунки від святого Миколая – дехто з “гармоніївців” розповідав віршики.

Святкування відбувалося у приміщенні ресторану Cherry Lake. До організації свята долучилися і представники головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin