Вінниця
29.03.2024
8.33° C
Вгору

«Пункти незламності», які функціонують на базі підліткових клубів Вінниці, збільшили запаси необхідних речей та обладнання

2 грудня у КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» по вул. Соборна, 91, надійшов вантаж з гігієнічними наборами та одноразовим посудом. Також отримали електрочайники і діжки для води, які придбали за власний рахунок працівники Центру.

Така підтримка «пунктам незламності» неабияк необхідна, адже на випадок відсутності водопостачання VinSmart Центри будуть забезпечені технічною та питною водою, аби задовільнити комфорт мешканців громади.

«Також послугами пунктів обігріву можуть скористатися і мами з маленькими дітками, яким потрібно замінити підгузник в теплому місці та елементарно скористатися вологими серветками, якими вже забезпечені наші Центри. Нагадаємо, що в наших пунктах можна зарядити свої пристрої та просто випити чаю», — каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира додав, що наразі розподілили допомогу по восьми «пунктах незламності», які функціонують на базі підліткових клубів.

«За надану допомогу вдячні та благодійному фонду «Подільська громада», — каже Дмитро.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin