Вінниця
26.04.2024
9.4° C
Вгору

Зібрали 27 500 гривень: у Вінниці підбили підсумки акції «Дерусифікуй свою бібліотеку – допоможи ЗСУ» та передали куплені речі вчителям ВМТГ, які зараз на фронті

30 листопада прозвітували про завершення акції «Дерусифікуй свою бібліотеку – допоможи ЗСУ», в результаті якої було зібрано 27 500 гривень.

На заході були присутні представники закладів освіти, які отримали необхідні для бійців речі, закуплені за ці кошти. Найближчим часом їх передадуть працівникам закладів освіти ВМТГ, які захищають нас на фронті.

До акції доєднались 28 закладів освіти нашої громади, Центр професійного розвитку педагогічних працівників та одне підприємство, які в результаті акції забезпечили теплими речами вчителів-захисників.

«Ми об’єднали мешканців територіальної громади навколо спільної патріотичної ідеї та підтримали бійців-освітян. Сподіваємось, що речі, закуплені завдяки акції, якнайшвидше потраплять до захисників та стануть їм у нагоді», – зазначає директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin