Вінниця
25.04.2024
18.43° C
Вгору

У Вінниці продовжується навчання щодо користування генераторами у «пунктах незламності»

Учора, 26 листопада, в одній із шкіл Вінниці провели навчання щодо користування генераторами. Відповідальні особи пройшли необхідні інструктажі. Відпрацювали алгоритм дій на випадок надзвичайної ситуації.

У Вінниці створена та продовжує розширюватись муніципальна мережа «пунктів незламності». За кошти міського бюджету закуплені генератори, аби в разі відсутності електроенергії в «пунктах незламності» можна було зігрітися, підзарядити свої ґаджети тощо. Також міська влада закупила достатню кількість палива та мастильних матеріалів.

 

«Сьогодні ми живемо в умовах війни і нам доводиться долати багато викликів. Важливо передбачити план дій у різних ситуаціях. Тому навчання по користуванню генераторами наразі вкрай необхідне», – говорить заступник міського голови Микола Форманюк.

 

Також він додав, що злагоджена команда міської територіальної громади підготувала все необхідне для забезпечення безперебійної роботи генераторів у «пунктах незламності».

Директор департаменту капітального будівництва Ігор Откидач провів детальне роз’яснення для представників із навчальних закладів. Він закликав усіх присутніх бути відповідальними при роботі із генераторами.

Представник компанії «Укрсервіс» провів детальний інструктаж щодо роботи генераторів, запуску та відключення, розповів про особливості пристроїв у залежності від потужності.

 

«Генератор – це технічно складний прилад. Тому ми проводимо навчання аби представники «пунктів незламності» мали змогу на власні очі побачити, як він функціонує, які є особливості та технічні характеристики», – зазначив технічний директор компанії «Укрсервіс» Анатолій Тищук.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin