Вінниця
28.03.2024
16.34° C
Вгору

«Цілодобова варта» про роботу комунальних служб Вінниці станом на 25 листопада

З метою обмеження споживання електроенергії у Вінниці застосовуватимуться відключення світла. У зв’язку із цим електротранспорт змінює графік руху. Як повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук, відтепер трамваї та тролейбуси курсуватимуть: вранці – з 5:30 до 9:30 год, ввечері – з 17:00 до 20:30. Транспорт призупинятиме рух й у разі зникнення напруги. Відтак на основних маршрутах задіяно додаткові муніципальні автобуси, вінничани можуть також скористатися маршрутними таксі. У транспортній компанії просять із розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Щодо ситуації на комунальних мережах міста:

Аварійні бригади КП «Вінницяоблводоканал» працюють сьогодні за такими адресами: вул. Соборна, 43, вул. Гніванське шосе, 2, пр. Юності, 36. А також продовжують лагодити мережі на перехресті вулиць Ясна – Привокзальна. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили, що у зв’язку з ремонтом мережі на вул. Хмельницьке шосе, 53, тимчасово призупинено опалення та гаряче водопостачання:

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin