Вінниця
29.03.2024
9.52° C
Вгору

Більше 3 десятків одиниць техніки задіяно у прибиранні Вінниці від снігу

Вінницькі комунальники допрацьовують наслідки вчорашньої негоди: спецтехніка продовжує розчищати місто після снігопаду та посипати дороги і тротуари протиожеледними матеріалами. Наразі на дорогах працює 36 снігоприбиральних авто. Про це повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою ВМР.

 

“Комунальна техніка в посиленому режимі прибирає місто від снігу та посипає вулиці, дороги і зупинки громадського транспорту протиожеледною сумішшю. Зазвичай робота снігоприбиральної техніки ускладнюється через автомобілі, які люди паркують на узбіччях доріг. Тому звертаюсь до автомобілістів з проханням: не паркувати свої автівки на узбіччях та дати можливість комунальним службам якісно прибирати місто від снігу”, – каже начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

 

Також у департаменті житлового господарства розповіли, що на роботах по прибиранню снігу на прибудинкових територіях задіяні 303 двірники. Доріжки, тротуари та виходи з під’їздів посипаються протиожеледними матеріалами.

 

Починаючи з 20 листопада, на прибудинкових територіях працює 21 одиниця снігоприбиральної техніки. Учора вночі техніка працювала до 3:00.

 

Нагадаємо, що згідно норми, передбаченої в Правилах благоустрою міста, поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Виконання норм контролює Муніципальна варта.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin