Вінниця
20.04.2024
11.69° C
Вгору

Сергій Моргунов привітав аграріїв із професійним святом

Сьогодні, 20 листопада, своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства та агропромислового комплексу. Наразі аграрії не тільки роблять все, щоб ми були з хлібом. Вони волонтерять, донатять, допомагають продуктами, приймають переселенців, партизанять і продовжують берегти українську землю – від усіх шкідників і всієї нечисті, зазначив у своєму привітанні Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Ви завжди боролися за врожай, зараз – боретесь і з ворогом. Згадаймо і про “тракторні війська”, які назавжди увійдуть в історію, і про мелітопольську черешню, якою фермери “пригостили” окупантів. Аграрії – діють відважно на всіх фронтах», – написав у на своїй сторінці у фейсбук та телеграм-каналі очільник громади.

За словами Сергія Моргунова, відомі українське зерно, херсонські кавуни, карпатське молоко, подільські яблука, кримська цибуля – це не просто наші ресурси, наше багатство, це справа життя мільйонів людей. І це символи нашої землі.

«Вдячний усім, хто працює у сільському господарстві нашої громади, за стійкість, за підтримку армії, за вашу людяність. Сіяти і проводити жнива під обстрілами – це про сміливість. А ще – про великий оптимізм. Ви дивитесь у майбутнє. Ви вірите у нашу швидку Перемогу. І вона буде – бо увесь народ об’єднався у боротьбі. Міцного здоров’я вам і наснаги! Добра вашим родинам! Все буде Україна!» – наголосив Сергій Моргунов.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin