Вінниця
16.04.2024
11.23° C
Вгору

Перший сніг у Вінниці: комунальні служби працюють у посиленому режимі

У Вінниці 17 листопада випав перший сніг.  Традиційно для цього періоду різко збільшилась кількість дтп та заторів на дорогах міста. Щоб  запобігти ожеледиці та забезпечити безпечне пересування вінничан, комунальні служби почали працювати у посиленому режимі. Щодень прибирання міста від снігу розпочинаються о 4 годині ночі. Як розповідають у департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради, на ці роботи наразі залучено 24 одиниці спецтехніки.

 

“Спецтехніка також посипала протиожеледною сумішшю вулиці, дороги та зупинки громадського транспорту. Наші комунальні служби роблять все можливе, щоб швидко обробити якомога більше вулиць. Нагадаю, в разі несприятливих погодних умов, на прибирання Вінниці від снігу може вийти понад 90 одиниць снігоприбиральної техніки, — розповів начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський. — Закликаємо автовласників не паркувати машини вздовж доріг, тротуарів та на проїздах прибудинкових територій, щоб дати можливість спецтехніці проводити роботу по очистці міста від снігу та посипанню протиожеледною сумішшю“.

 

Також з 6:00-6:30 ранку розпочинається  робота з розчищення прибудинкових територій. 

 

“На роботи з очищення дворів, тротуарів, проходів, під’їзних шляхів вийшли близько 300 двірників, – розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. – За потреби проводиться посипка протиожеледними засобами. Готова до роботи спеціальна техніка, але на сьогодні потреби її запускати немає. Адже рівень опадів в дворах поки недостатній».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin