Вінниця
19.04.2024
3.64° C
Вгору

У Вінниці всі служби забезпечення комунікацій продовжують злагоджену роботу – “Цілодобова варта”

Попри масований ракетний обстріл 15 листопада сьогодні ситуація у Вінниці залишається контрольованою – зазначає Вінницька міська рада. Комунальні служби докладають багато зусиль для збереження працездатності всіх комунікацій і безперебійного постачання послуг населенню. 

Як зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук, згідно з розпорядженням АТ «Вінницяобленерго», у Вінниці наразі діють стабілізаційні відключення електроенергії по різних районах міста, через це можуть бути тимчасові зупинки громадського електротранспорту. Проте загалом громадський транспорт працює у повному обсязі.

У зв’язку з тимчасовими відключеннями для стабілізації напруги громадян просять поставитись із розумінням, заряджати вчасно мобільні телефони та інші гаджети. Якщо у вашому районі є електроенергія, закликаємо обмежити використання побутових електроприладів.

 

Також у Цілодобовій варті повідомили, що сьогодні ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» працюють за адресами: вул. Антонова, 16; вул. П. Тичини, 4-6; вул. Заболотного, 6; вул. Келецька, 64. Після заверешення ремонтних робіт водопостачання буде відновлено. 

Проте закликаємо всіх мешканців міста зробити запас технічної води, оскільки удари ворога можуть бути непередбачувані, ми маємо бути готовими. 

Також до 19:00 год буде тривати ремонт мережі на вул. Привокзальна, 28-110, пров. Привокзальний, вул. Ясна та пров. Ясний, 2-12, 12-А, 1-23, вул. та пр. Я. Нємеца, Дубовецька, 1, 2-12, проїзд Дубовецький, пров. Брацлавський, 38-40.

 

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляє про планові ремонтні роботи, у зв’язку з чим призупинено подачу гарячого водопостачання за адресами: вул. Л. Толстого, 19; вул. Довженка, 40; вул. Келецька, 126.

 

«Вінницькі міські електромережі» повідомляють про ремонтні роботи на повітряних лініях. У зв’язку з цим можливі відключення електроенергії на вулицях Форпостна, О. Пчілки, Яблунева, І. Мазепи, В. Даценка, Учительська.

 

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами: 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin