Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

У Вінниці завершили капітальний ремонт дитячого інклюзивного майданчика

Капітальний ремонт першого у Вінниці інклюзивного дитячого майданчика підійшов до завершення. Він розташований на вулиці Андрія Первозванного на території Вишенського парку.

 

Останнім штрихом стало облаштування верхнього шару гумового покриття різних кольорів – синього, блакитного, жовтого, червоного та помаранчевого. Загальна площа його складає 150м2.

 

За словами директора департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрія Семенюка, проєкт став можливий завдяки збору коштів Лідерського волонтерського руху, які взяли на себе основні витрати.

“На майданчику встановлено чимало об’єктів, які сподобаються дітям з особливими потребами. Окрім звичних гойдалок та каруселей, там є ігрові та музичні панелі, завдяки яким діти зможуть зімітувати різні мелодії. Є також ігровий комплекс з рахівницею та пісочниця, яка розвиває дрібну моторику”, – розповідає Юрій Семенюк.

Він також додав, що в рамках робіт на майданчику встановили понад 60 метрів металевої огорожі, одну опору освітлення та два світильники.

 

Нагадаємо, капітальний ремонт на ділянці розпочався на початку жовтня цього року. Цей майданчик для дітей з особливими потребами свого часу був першим в Україні і аналогів йому не було.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin