Вінниця
18.04.2024
5.35° C
Вгору

У Вінниці реалізують проєкт «Підтримка ВПО в Україні»

Вінницька міська централізована бібліотечна система спільно із Громадською організацією «Дівчата» продовжує реалізацію циклу заходів із соціальної реабілітації в рамках проєкту «Підтримка ВПО в Україні».

 

Так, на базі Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва та Центральної міської бібліотеки ім. І. Бевза функціонують арт-терапевтичні майстерні, розмовний клуб англійської мови, гурток в’язання, заняття з казкотерапії. Всі заходи проводять для дорослих.

«В умовах війни людей, які потребують допомоги у зв’язку зі зміною місця проживання, стає дедалі більше. Бібліотеки не залишаються осторонь і активно підтримують переселенців, що стають нашими користувачами», – говорить в.о. директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи Тетяна Верещак.

Як наголосила, пані Тетяна, соціальне партнерство з громадськими організаціями та проведення спільних заходів дозволяє розширити та удосконалити форми і методи бібліотечної роботи, сприяючи найбільш повному і якісному обслуговуванню користувачів-переселенців. Також живе спілкування допомагає у подоланні психологічних проблем, які виникають після пережитих подій. Реєстрація на заходи проводиться за посиланням: https://cutt.ly/fMap94E

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin