Вінниця
16.04.2024
10.52° C
Вгору

У Вінниці відбудеться благодійна інтелектуально-гумористична гра Rocky Quiz

Сьогодні, 10 листопада, відбудеться благодійна інтелектуально-гумористична гра Rocky Quiz. Усі зібрані кошти направлять на допомогу Збройним силам України.

Як повідомляють організатори події, вихідці з Немирівського центру волонтерів, наразі ціль цих заходів зібрати кошти на авто для 120-ї бригади ТРО у Вінницькій області. Вони додають, що там воює їх товариш, з яким вони тримають зв’язок.

 

На сторінці гри Rocky Quiz зазначено, що мінімальний донат за участь – 200 гривень з людини. Варто лише зібрати команду та зареєструватись на гру у Direct. Захід розпочнеться о 19:00 у ресторані MontBlanc, що розташований по вулиці Соборна, 34. Після заходу учасники отримають фотозвіт від фотографа, а переможці – цінні призи.

 

Rocky quiz – командна гра (команда може нараховувати до 6-7 людей), у якій потрібно відповідати на запитання з різних галузей знань. Квіз в основному проходить в шість різних раундів, кожен з яких має свою оригінальну тему. Кожен раунд нараховує вісім питань. Найбільше квіз схожий на такі відомі передачі, як “Що? Де? Коли?” чи “Брейн-ринг”. Головна різниця в тому, що ігри проходять в барах чи інших закладах, де гравці можуть не тільки повеселитися, але і випити різні напої та смачно поїсти в колі друзів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin