Вінниця
18.04.2024
5.09° C
Вгору

Вінницький «Барвінок» у межах «Туру подяки» дав концерт у місті-побратимі Кельце

Народний ансамбль танцю «Барвінок» Вінницького міського центру «Барвінок» продовжує «Тур подяки» містами Польщі та Балтії. Цього разу барвінчата завітали до міста-побратима Кельце, дружбою з яким наша Вінниця пишається вже не одне десятиліття.
«У касах театру танцю – найкращій сцені міста Кельце – вже за три дні до концерту дістати квиток на виступ нашого «Барвінку» було неможливо. Виступ пройшов під шалені овації глядачів», – говорить директор та художній керівник Вінницького міського Центру “Барвінок», Народний артист України Петро Бойко.

У залі був присутній і Президент Кельце пан Богдан Вента зі всім керівним складом міста. Після концерту він вручив юним артистам пам’ятні подарунки та подякував за ті емоції, які вони дарують глядачам.

Окремо Президент міста Кельце подякував міському голові Сергію Моргунову та всій його команді за допомогу барвінчатам в організації «Туру подяки», який виконує надзвичайно важливу та потрібну дипломатичну місію в ці важкі для України часи.

«Богдан Вента висловив своє захоплення тим, що Вінниця підтримує такий прекрасний колектив, як «Барвінок», котрий дарує незабутні враження та ближче знайомить польського глядача з нашою культурою. Кожен із нас пишається своєю країною, своєю рідною землю та щоразу ми нагадуємо спільноті, що ми боремось сьогодні за демократичні європейські цінності», – зазначив Петро Бойко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin