Вінниця
28.03.2024
13.83° C
Вгору

У Вінницькій територіальній громаді відновив свою роботу ще один дитячий садок

4 листопада, садок «Лісова казка» у (с. Писарівка) відчинив свої двері для маленьких вінничан, аби діти, які проживають у нашій громаді, мали змогу навчатись та проводити час з однолітками, тим самим, даючи батькам можливість спокійно ходити на роботу.

 

Нещодавно поруч із закладом дошкільної освіти «Лісова казка» (с. Писарівка). адаптували укриття, яке буде використовуватися для дітей із садочку під час повітряної тривоги.

 

Як зауважує директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, в укритті, для малечі облаштовано місця для ігор, створені осередки самостійно-художньої й пізнавальної діяльності, а освітнє середовище є безпечним, інформативним, цікавим та змістовним.

«Загалом у різних мікрорайонах Вінницької міської територіальної громади працюють у звичній формі 30 чергових дитячих садків різних форм власності. Наразі більше двох з половиною тисяч дітей, у тому числі – 117 дітей із числа внутрішньо переміщених осіб відвідують заклади дошкільної освіти офлайн», – додає Оксана Яценко.

Нагадаємо, що усі функціонуючі заклади освіти нашої громади працюють із дотриманням правил безпеки в умовах воєнного часу та санітарно-гігієнічного стану. У дитячий садок беруть діток відповідно до кількості місць, в сховищі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin