Вінниця
29.03.2024
8.33° C
Вгору

«Вінницькі зубри» здобули перемогу в першій грі сезону Вищої ліги з баскетболу

Розпочався новий сезон у чоловічій баскетбольній Вищій лізі. 28 жовтня у Києві (Пуща-Водиця) в межах матчів першого туру «Вінницькі зубри» зіграли з командою «Селф-Мейд» та здобули перемогу з рахунком 86:82.

Так, на старті матчу, завдяки ривку в 6 м’ячів БК «Селф-Мейд» були попереду в першій чверті. Проте команда «Вінницькі зубри» відповіла ривком 14:21 у другій чверті і до кінця гри, хоч суперник і наближався, але так і не зміг вирватись вперед.

 

Найрезультативнішими гравцями з Вінниці стали: Андрій Гуцалюк, який в результаті спортивного поєдинку здобув 28 очок; Юрій Шкондя – 16 очок, здійснив 7 підбирань та 5 влучних передач; Володимир Фурман – 12 очок і 7 підбирань. ⠀ А 29 жовтня відбулася гра ще з однією командою сезону – БК «Житомир». Програвши першу половину матчу (з рахунком 24:42) вінничани повністю відновили паритет у третій чверті (51:51), але в кінці матчу команда житомирян перемогла з мінімальною перевагою 70:72.

 

В перебігу запеклої боротьби відзначилися: Юрій Шкондя – 19 очок, 6 підбирань, 5 передач; Святослав Векленко – 18 очок, 5 підбирань; Володимир Фурман – 15 очок.

 

Сезон проходитиме без плей-оф, чемпіонат України визначатимуть виключно за підсумками регулярного чемпіонату, а змагання пройдуть в умовах “баблів” та без глядачів. Наступні ігри заплановані на 11-12 листопада.

 

«Кожна перемога – це титанічна праця тренера та спортсмена, кожна поразка – це стимул працювати ще більше. Все буде Україна», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. ⠀

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin