Вінниця
28.03.2024
13.83° C
Вгору

Вінницька «Нива» оголосила збір на закупівлю приладу нічного бачення для захисника «Азовсталі»

У вінницькому футбольному клубі “Нива” оголосили збір на придбання приладу нічного бачення для захисника “Азовсталі” Назарія Гринцевича, якого у вересні визволили з російського полону в рамках обміну військовополоненими.

Як йдеться на сайті футбольного клубу, боєць вже пройшов реабілітацію та знов готовий стати на захист України.

– Пам’ятаєте нашого героя Назарія Гринцевича? Він вже пройшов реабілітацію та готовий знову боронити нашу Україну. Та йому вкрай необхідна наша фінансова допомога для придбання приладу нічного бачення. Давайте допоможемо Назарію зібрати потрібну суму, – зазначено в публікації. 

Сума збору – 134 тисячі гривень. Наразі вдалося зібрати вже понад 12 тисяч. Підтримати бійця можна, поповнивши “банку” від “Monobank” за ЦИМ посиланням.

 

Нагадаємо, Назарія Гринцевича, бійця з позивним “Грінка”, визволили з полону у вересні в рамках одного з найбільших обмінів за час повномасштабного вторгнення росії. Тоді додому повернулося 215 українських захисників та захисниць. Серед них – бійці “Азову”, захисники й захисниці “Азовсталі” в Маріуполі. Сам же 19-річний парамедик разом з побратимами три місяці тримав оборону на “Азовсталі”. У полоні був понад чотири місяці.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin