Вінниця
25.04.2024
16.08° C
Вгору

Танцівники ансамблю «Грація» привезли до Вінниці кубки чемпіонів із міжнародних змагань «Golden Step»

Дві пари Вінницького ансамблю спортивного бального танцю «Грація» КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» представляли Україну на міжнародних змаганнях «Golden Step». Турнір проходив цими вихідними у місті Кишинів (Республіка Молдова).

Так, пара Антон Мазуренко та Діана Комаренко вибороли чемпіонство в одній із категорій, ще у двох – стали бронзовими призерами.

«Наші чемпіони показали у танці власний характер, чим підкорили поважне міжнародне журі. Ми пишаємось нашими вихованцями і продовжуємо працювати далі, щоб український прапор та гімн щоразу звучали на церемонії нагородження», – говорить тренер ансамблю спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладкий.

Танцювальна пара Арсен Коротков та Даніела Комаренко двічі стали фіналістами у своїй віковій категорії та посіли почесні четверте та шосте місця серед 24 пар учасників турніру.

«У такому складі Арсен та Даніела працюють менше року, але вже встигли взяти участь у багатьох всеукраїнських змаганнях, а тепер ще й міжнародних. Вони гідно презентували свої досягнення на турнірі», – каже Денис Гладкий.

Також тренер зазначив, що глядачі були вражені яскравими постановками вінницьких пар. Адже вони продемонстрували чудові знання хореографії, яскраві костюми та впевненість у своїх силах.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin