Вінниця
24.04.2024
8.17° C
Вгору

У Центрі реабілітації «Гармонія» збирають гуманітарну допомогу для жителів Балаклії

Співробітники центру реабілітації “Гармонія” збирають гуманітарну допомогу для жителів деокупованої Балаклії Харківської області. Акція проходить за підтримки міської ради у рамках проєкту “Разом”, який започаткував “Культурний десант” на чолі зі співаком Колею Сергою.

Вінничани та всі небайдужі можуть приносити речі на вул. Винниченка, 5. Тут їх приймають і сортують співробітники Центру. “Гармонія” збирає теплий одяг, ковдри, грілки, спальники, музичні інструменти і солодощі, розповідає директорка Центру реабілітації Олена Чорнобривенко.

“Ми не можемо стояти осторонь у час війни. Крім того, коли у мирний час до нас приїжджали делегації з інших міст – я бачила, наскільки їх захоплювала Вінниця. Цей проєкт – можливість об’єднатися, показати, що ми єдині і можемо розраховувати на підтримку одне одного у такий нелегкий час”, – додає Олена Чорнобривенко.

За її словами, речі складатимуть по окремих коробках. За тиждень до деокупованої Балаклії відправлятимуть першу партію гуманітарної допомоги. Організатори акції також просять людей залишати разом із допомогою листівки із добрими словами. Мовляв, так можна підтримати жителів деокупованих міст і налагодити зв’язок між різними частинами нашої країни.

“Якщо в допомозі буде листівка, пачка чаю чи цукерка – це показуватиме, що хтось вклав туди свої тепло та любов. Наша допомога має свого адресата. Кожен має бачити, що це окрема людина допомагає окремій людині”, – говорить педагогиня Центру “Гармонія” Оксана Крижанівська.

Нагадаємо, 19 жовтня у Вінниці презентували проєкт “Разом”. Митці вже побували в деокупованих містах України й тепер збирають допомогу у центральних та західних областях, аби відправити її до звільненої Харківщини. У рамках цієї ініціативи Вінниця стала містом-другом для Балаклії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin