Вінниця
20.04.2024
10.81° C
Вгору

У VinSmart Центрі провели майстер-класи з авіамоделювання

Цими вихідними на базі VinSmart Центру відбулося два майстер-класи з авіамоделювання. Понад 20 родин з дітьми створювали літаки.

“Клуб для татусів “ТатоHUB” ініціював такий захід, а наш педагогічний колектив з радістю підтримав цю ідею та провів майстер-класи для батьків з дітьми. Це була спільна робота, де над створенням літаків довелося потрудитися – вирізати, клеїти, монтувати. Найважливіше – це проведений разом час. Зараз батькам не часто випадає можливість провести багато часу з дітьми, тож такі заходи дуже зближують родини та посилюють зв’язок між поколіннями”, – переконаний директор Центру Дмитро Мира.

Нагадаємо, у Центрі підліткових клубів VinSmart, що розташований на вулиці Привокзальній, 2/1, діють гуртки з авіамоделювання та інших видів технічного напрямку. Тут займаються діти віком від шести років – вивчають основи авіамоделювання та виготовляють літальні апарати власноруч.

 

Нагадаємо, у різних мікрорайонах міста діють філії Центру, де з дітьми займаються різними видами творчості і не тільки. Зокрема, йдеться про малювання, бісероплетіння, виготовлення оригамі, листівок та іграшок власними руками. А також є лінгвістичні, оздоровчі, інклюзивні та освітні гуртки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin