Вінниця
29.03.2024
10.11° C
Вгору

У Вінниці ліквідують комунальне підприємство

Виконком Вінницької міської ради 13 жовтня затвердив проект рішення міської ради Про реорганізацію міського комунального підприємства «Архітектурно-будівельний сервіс».

 

Документ опубліковано на сайті міськради.

 

«1. Припинити юридичну особу міське комунальне підприємство «Архітектурно-будівельний сервіс» (код згідно ЄДРПОУ 33209082, місцезнаходження: 21050, Україна, Вінницька обл., місто Вінниця, вулиця Магістратська, будинок 78) в результаті реорганізації шляхом приєднання до комунального підприємства «Вінницька спеціалізована монтажноексплуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» (код згідно ЄДРПОУ 08576550, місцезнаходження: Україна, 21010, Вінницька обл., Вінницький район, місто Вінниця, вулиця Ботанічна, будинок 23).

2. Створити комісію з реорганізації юридичної особи міського комунального підприємства «Архітектурно-будівельний сервіс» шляхом приєднання до комунального підприємства «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху», – зазначено в проекті рішення.

 

Довідка.

«Архітектурно-будівельний сервіс» займався впорядкуванням тимчасових конструкцій для господарських потреб (гаражів) та демонтажем МАФів.

Також приводив діяльність, пов’язану із доставлянням тимчасово затриманих транспортних засобів для зберігання на спеціальний майданчик (стоянку) за допомогою спеціального автомобіля – евакуатора за повідомленням інспекторів з паркування відділу паркування.

Діяльність КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху»:

  • розвиток та утримання системної мережі організації та регулювання дорожнього руху на вулицях міста;
  • технічне переоснащення всієї мережі світлофорного регулювання в м. Вінниця;
  • підвищення кількісних і якісних показників дорожньої розмітки, зокрема збільшення об’ємів дорожньої розмітки нанесеної довговічними матеріалами;
  • підвищення кількісних і якісних показників дорожніх знаків, в тому числі, розробка та впровадження мережі дорожніх знаків – покажчиків маршрутного орієнтування в місті.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin