Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

Одяг, тканини та аксесуари: у Вінниці влаштують благодійну барахолку

У Вінниці влаштовують благодійну барахолку, на якій можна буде придбати вінтажні і сучасні одяг, тканини, прикраси і аксесуари. Виручені кошти планують витратити на тепловізор для військових.

 

Про це повідомляється в анонсі заходу та повідомляє одна з організаторок, Зорина Гаджук.

– Все можна буде приміряти, побачити у дзеркалі, а якщо не встигаєте – можна забронювати собі речі через інстаграм… Прибутком від продажу ми плануємо зокрема закрити збір на тепловізор на передову для (одного з вінничан, який служить в ЗСУ – авт.), – йдеться в анонсі.

Вказано, що одяг буде мати фіксовані ціни. За нього можна буде розплатитись готівкою або переказом на картку. Також, за бажання, можна буде додатково задонатити на оголошений збір.

Крім того, на благодійний продаж на барахолці можна віддати і свої речі, однак організатори приймають лише чистий одяг в хорошому стані і цікаві вінтажні об’єкти. Для цього варто надіслати фото таких речей в особисті повідомлення до Зорини Гаджук.

 

Благодійна барахолка відкриється 20 жовтня і триватиме до 24 жовтня, з 10:00 до 18:30. Локацією стане Art Хата “Витвори” (Хмельницьке шосе, 4). Крім того, протягом тижня після завершення барахолки можна буде прийти на примірку речей – за попереднім записом через особисті повідомлення Art Хати, представники якої також є організаторами заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin