Вінниця
28.03.2024
16.34° C
Вгору

Вінницький військовий отримав сертифікат на купівлю автомобіля

Сертифікат на цільову матеріальну допомогу для придбання легкового автомобіля отримав вінницький військовий, учасник Антитерористичної операції Арам Степанян.

Арам Степанян має другу групу інвалідності. У 2015 році у складі 93 ОМБр брав безпосередню участь у Антитерористичній операції на сході нашої держави, проявивши при цьому мужність і героїзм. Отримав декілька контузій. Має медаль «Захиснику Вітчизни» і відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції». Під час повномасштабного вторгнення росії у лютому цього року військовий знову пішов до військкомату, але був комісований.

“Я не очікував такого подарунка. Це дуже приємно. Якби не війна, було би ще приємніше. Мої побратими зараз сидять в окопах, їм нелегко. Але перемога, в будь-якому випадку, за нами. І за кожен клаптик цієї землі ми будемо боротися”, – говорить захисник.
“Вісім років поспіль до Дня захисників України ми вручаємо автомобіль. Це гарна традиція, яку започаткував міський голова Сергій Моргунов. Сьогодні ми, продовжуючи традицію, вручаємо сертифікат Араму Степаняну – справжньому патріоту Вінниці, Герою нашої країни. Дякуючи таким людям, ми можемо вірити в світле майбутнє, в розвиток нашої громади, в розвиток нашої країни”, – говорить секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

Довідка: Протягом 2014-2022 років виділено кошти та придбано 17 легкових автомобілі на загальну суму 4,9 млн. грн.: 10 автівок для осіб з інвалідністю внаслідок війни – учасникам бойових дій в Афганістані та 7 авто – для осіб з інвалідністю внаслідок війни – учасникам бойових дій в зоні антитерористичної операції (АТО/ООС).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin