Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

Вихованці ансамблю «Грація» здобули золоті медалі на Всеукраїнських змаганнях

Днями танцівники ансамблю спортивного бального танцю «Грація» КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» повернулися з перемогами зі Всеукраїнських змагань «Lviv Golden Festival». Так, дві пари – Арсен Коротков-Даніела Комаренко та Антон Мазуренко- Діана Комаренко отримали по дві золоті медалі та одній срібній. Ще дві нагороди найвищого ґатунку здобула Дар’я Мазуркевич у категорії «соло». Відзначились також пари Віталій Цегольник- Дар’я Журбенко та Влад Ковальчук-Валерія Копчинська. Вони вийшли у фінал та посіли 4 та 5 місця, відповідно.

Як повідомив тренер спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладких, у змаганнях взяли участь понад 900 танцюристів із 21 міста України.

«Пари були дуже високого рівня! Боротьба за призові місця була запеклою, але наші спортсмени зуміли показати свій рівень професіоналізму у найважчих категоріях «Open». Адже ми старанно готувалися до цих змагань декілька місяців! Ніколи немає хорошого танцю. Є просто танець, який танцюємо від душі», – говорить Денис Гладких.

Тренер зазначив, що судді відзначили майстерність наших танцювальних пар у спортивно-танцювальній програмі.

«Звертали увагу на різні деталі. Зокрема ‒ на правильну позицію в парі, красиві й правильно виконані лінії, відчуття музичних тонкощів», – каже Денис Гладких.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin