Вінниця
29.03.2024
9.48° C
Вгору

Гарячі хіти і гітара від Міші Крупіна: у вівторок у Вінниці пройде концерт і аукціон на підтримку ЗСУ

Знаменитий харківський музикант, артист-харизма і автор суперхітів Міша Крупін чекає всіх вінничан та гостей міста у вівторок11 жовтня, о 19.00 у театрі ім. Садовського.

 

На великому концерті Міші Крупіна, що пройде у рамках благодійного туру «У нашому місті», будемо запалювати, разом співаючи улюблені драйвові пісні, і водночас — допомагати ЗСУ.

 

– Вже відгриміли перші концерти туру – реакція всюди однакова! Рівне, Луцьк, Львів у захваті! Кожний концерт проходить у найгарчішій атмосфері! – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Треба чути, як на честь наших супергероїв-захисників всі зали співають «Їб.ште»! До найтонших струн душі кожного глядача зворушує невимовно красиве виконання хіта «У нашому місті» та всенародно улюбленої пісні «Рідна мати моя». А окремий сюрприз для усіх – як круто знамениті хіти Міші Крупіна «Облака» і «Красный бархат» тепер звучать українською мовою!

 

Крім незліченних музичних сюрпризів, на концерті вінничан чекатиме аукціон, під час якого Міша Крупін розіграє свою гітару та інші пам’ятні лоти, а за кошти, виручені з аукціону та продажу квитків, будуть придбані автівки для харківського, миколаївського і запорізького напрямків.

 

Так, отримавши незабутні емоції, кожен глядач долучиться до наближення нашої спільної Перемоги.

Відео 1 – https://youtu.be/meHPqUyymnc

Вайб пісень Міші Крупіна скоряє всіх.

Кожний його хіт — це яскрава суміш качових ритмів сучасного репу із блюзово-джазовими родзинками, блискуча іронія і шалена енергетика, щирість і міць правди — та якісна музика, яка западає у серце одразу.

А те, як запалює Міша Крупін на своїх концертах — взагалі не описати! Треба бачити і відчувати наживо!

Із початку повномасштабної війни Міша Крупін чітко заявив про свою патріотичну позицію.

Вивізши під обстрілами свою родину із Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін озброївся найвірнішим натхненням — нещадною злобою до окупантів — і розпочав свою власну боротьбу.

Почав писати українською такі вогняні пісні, від яких аж підгорає у рашистів й натомість — які неабияк заряджають героїв на передовій.

Також із найперших днів Міша Крупін активно долучився до волонтерства: передав не одну автівку на фронт, незліченну кількість військової амуніції та гуманітарної допомоги, і з концертами постійно виступає для Героїв у військових частинках. Що обов’язково продовжить і під час туру.

— «У нашому місті» — пісня, яку у квітні я присвятив своєму рідному Харкову, який весь цей час знаходиться під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня — про кожне місто України. «Моє» і «ваше» ця війна остаточно зробила «нашим»! — говорить Міша Крупін— Наші прекрасні люди у Вінниці, я з нетерпінням чекаю кожного з вас на моєму концерті!

Не пропустіть у вівторок, 11 жовтня, о 19.00 у театрі ім. Садовського концерт Міші Крупіна «У нашому місті», що буде сповнений феєрії драйву та емоцій, і водночас — стане щирою атмосферною зустріччю давніх друзів!

Одкровень і сюрпризів буде чимало!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Royal pub, Вінницькій філармонії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin