Вінниця
25.04.2024
11.63° C
Вгору

Для маленьких вінничан у майстерні VinSmart центру організували настільні ігри

Вчора, шостого жовтня, на базі творчої майстерні VinSmart центру відбулись різноманітні настільні ігри для маленьких вінничан.

 

Дві групи активних вінничан долучились до заходу, який організували вінницька молодіжна рада за підтримки відділу молодіжної політики ВМР, VinSmart центру та видавництва настільних ігор “Lord of Boards”.

 

Дивовижна ігротека настільних цікавинок була розіграна серед учасників, а саме: «Кескіфе», «ТакоКіт», «Доббль», «Класк», «Крихітні акробати» та «Вибухові кошенята».

«Я вперше потрапила на такі ігри, але впевнена, що не востаннє, адже це дуже весело та пізнавально. Тут мої однолітки, з якими цікаво змагатися та отримували круті емоції від ігор», – каже семирічна Каріна.

Голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська додала, що завдяки командним зусиллям та позитивним емоціям, які вирували впродовж всієї гри гуртківці зарядилися на нові творчі звершення та досягнення.

«Дякуємо ігромайстрам “Lord of Boards”, які завітали до малечі Центру та познайомили нас з цікавим та непередбачуваним світом настільних ігор. Ми переконалися в тому, що власну творчу фантазію можна прокачати не тільки під час занять з творчості, а й в ході креативних ігор, які спрямовані на розвиток психічних процесів та комунікаційних навичок», – каже директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin