Вінниця
19.04.2024
4.59° C
Вгору

Вінницькі «Дракони» здобули «срібло» Чемпіонату України з веслування на човнах

У житомирському гідропарку відбувся дводенний Чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон». Вінницю представляла команда «VinDragon» – міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2. Наші спортсмени на дистанціях 200 м та 2000 м серед юніорів стали володарями двох «срібних» медалей, поступившись лише команді господарів турніру.

Позмагатися за звання чемпіона приїхали понад 400 веслувальників з 9 областей України: Київської, Полтавської, Рівненської, Волинської, Дніпропетровської, Хмельницької, Львівської, Вінницької та Житомирської.

До складу вінницької команди «VinDragon» МДЮСШ №2 увійшли:

  1. Владислав Лисаковський – барабанщик на човні,
  2. Володимир Тринчук,
  3. Георгій Панченко,
  4. Богдан Поліщук,
  5. Артем Бойко,
  6. Ігнат Фефелов,
  7. Вадим Бондар,
  8. Данило Симоненко,
  9. Михайло Педорук,
  10. Михайло Ярмілко,
  11. Артур Павловський – тренер та стерновий на човні.

Вінничани продемонстрували характер, злагоджену та майстерну командну роботу і в результаті вибороли дві срібні медалі Чемпіонату.

«Ми сподіваємось, що у наступному сезоні наші спортсмени покажуть ще кращі результати», – говорить в.о. директора Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Світлана Куліш.

Пані Світлана розповіла, що веслування на човнах «Дракон» – цікавий, динамічний, захопливий командний вид спорту. Вона наголосила, що з кожним роком все більше дітей висловлюють бажання займатися веслуванням.

«Ми дякуємо Вам за Ваші рекорди, за Ваші успіхи, які без перебільшення прославляють наш край на міжнародній арені. Коли ми разом, ми – сила. Тільки в боротьбі істинний шлях до перемоги», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin