Вінниця
20.04.2024
13° C
Вгору

Підприємства, що релокувалися у Вінницю, створили вже понад 900 робочих місць

Від початку повномасштабного вторгнення у Вінницю переїхали вже 138 підприємств, 96 з яких вже розпочали свою діяльність. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

“Міський голова Сергій Моргунов акцентує увагу на необхідності створення умов для того, щоб бізнес міг працювати. У Вінниці на релокованих підприємствах створили вже понад 900 робочих місць. Протягом вересня змогли працевлаштуватися ще 298 людей. Ми продовжуємо приймати бізнес, який вимушений перевозити свої потужності із зони бойових дій. Відтак на сьогодні маємо вже 138 релокованих підприємств, 96 з яких вже розпочали свою діяльність”, – зазначив Андрій Очеретний.

Він також додав, що міська влада продовжує працювати над тим, що переселений бізнес швидше інтегрувався в громаду, повертався до роботи та створював нові робочі місця для вінничан та ВПО. А також наголосив про важливість згуртованості довкола вищого військового керівництва для перемоги.

“Ми маємо хорошу динаміку: якщо в липні новостворених робочих місць було лише 475, то на початку жовтня їх 941 – впевнений, що це не межа! Вінниця навіть попри війну працює та направляє всі свої сили на перемогу, – говорить він. – Зараз відновлення роботи підприємств та організацій – від кав’ярень до заводів – надзвичайно важливе і необхідне. Це можливість втримати економіку на плаву та посилювати обороноздатність країни!”
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin