Вінниця
26.04.2024
8.97° C
Вгору

У Вінниці розпочали роботи з заміни зовнішніх інженерних мереж біля будинку 600-річчя, 42

Вчора, 29 вересня, на замовлення департаменту міського господарства підрядна організація приступила до заміни зовнішніх інженерних мереж біля будинку 600-річчя, 42. Крім того, роботи тривають у дворі на вул. І. Бевза, 36, завершують – на прибудинковій території 600-річчя, 72.

«Наразі на прибудинковій території 600-річчя, 42 працівники підрядної організації розпочали роботи по ремонту мереж водопостачання та каналізації, – каже заступник директора департаменту міського господарства ВМР Олександр Зімбовський. – Крім того, аналогічні роботи тривають біля будинку на вул. Івана Бевза, 36, там виконуються роботи з капітального ремонту мережі каналізації».

Загалом за цей рік роботи з оновлення зовнішніх інженерних мереж провели на 8 прибудинкових територіях та планується виконати аналогічні роботи у 2 дворах багатоповерхівок.

Нагадуємо, заміна зовнішніх інженерних мереж – це лише частина комплексного капітального ремонту прибудинкової території. Після влаштування комунікацій там розпочнуть модернізацію двору: асфальтування, влаштування об’єктів благоустрою, паркомісць тощо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin