Вінниця
19.04.2024
5.52° C
Вгору

«Опалювальний сезон 2022-2023 буде надзвичайно складним», – Вінницяоблтеплоенерго

Війна ще триває і нині багато говорять про ризики під час нового опалювального сезону, на всіх рівнях закликають готуватися до двох можливих сценаріїв – працювати частково без газу і без електроенергії. Тож опалювальний сезон 2022-2023 р. буде надзвичайно складним.
Ситуацію із можливими вимкненнями електрики можуть вирішити спеціальні генератори.
З метою забезпечення безперебійного постачання теплової енергії споживачам, зокрема населенню та закладам соціальної сфери м. Вінниці й області в умовах воєнного стану, генеральний директор КП “Вінницяоблтеплоенерго” Ковальов Андрій звернувся з офіційними листами до Вінницького міського голови Сергія Моргунова та Сергія Борзова – голови Вінницької ОДА. Очільник підприємства висловив прохання розглянути можливість фінансування закупівлі для котелень КП «Вінницяоблтеплоенерго» резервних 65 джерел електроживлення з комплектуючими до них, в тому числі, для забезпечення 14 котелень розташованих на території Вінницької громади.
Придбання генераторів дозволить підприємству забезпечити тепловою енергією споживачів у разі виникнення надзвичайної ситуації – довготривалого відключення світла. Є надія, що питання буде вирішено позитивно.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin