Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

Відвідувачі Вінницького Терцентру розпочали осінні велопрогулянки містом

Днями відвідувачі Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування влаштували велопрогулянки містом. Минулоріч пенсіонери щотижня збирались на прогулянки двоколісними, втім війна внесла свої корективи. Зараз, поки дозволяє осіння погода, крутять педалі вулицями Вінниці.

Завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова зазначає, що головна мета гуртка – оздоровити пенсіонерів.

«Наші відвідувачі Терцентру пробують себе у різних видах спорту: катаються на велосипедах, займаються скандинавською ходою, оздоровчою фізкультурою. Велоспорт сприяє зміцненню імунітету та покращенню роботи серцево-судинної та дихальної систем. Тому катання на велосипеді – це не тільки весело, а ще й і дуже корисно для здоров’я», – говорить медична сестра Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Валентина Морнова.

Жваво маневрує на ровері і пенсіонер Микола Сидорук, хоч і давно розміняв сьомий десяток.

«Нам дуже подобається їздити на велосипедах. Ми вдячні, що є можливість покататись на свіжому повітрі, оздоровитись, з користю провести час. Командою цікаво кататись, піддаємо охоту один одному, весело. Для того і приходимо, щоб спілкуватися. Я дуже радий, що ходжу до Територіального центру соціального обслуговування, а не сиджу вдома. Це дає енергію. Окрім велопрогулянок, я співаю у нашому хорі «Подоляни», відвідую гурток з вивчення української мови. Наша місцева влада, хоч і війна, але піклується про пенсіонерів та організовує цікаве дозвілля у такий складний час. Запрошую пенсіонерів не сидіти вдома, а долучатись до нашої компанії і цікаво та з користю проводити час. І будете завжди веселі, бадьорі і здорові», – говорить Микола Павлович.

Детальнішу інформацію щодо гуртків у Територіальному центрі Вінниці можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, або ж за номером телефону: (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin