Вінниця
19.04.2024
4.59° C
Вгору

До проєкту «Укриття для життя» зможуть долучитися ще 20 команд

У Вінниці в рамках проєкту «Укриття для життя» підтримають ще 20 команд: тих, які подавали свої заявки на участь у конкурсі та набрали найбільшу після першої двадцятки кількість балів відповідно до критеріїв.

Як повідомляє Фонд громади «Подільська громада», під час першого раунду відібрали 20 переможців з якими вже уклали договори. Переможці отримали фінансування в розмірі 10 тисяч грн за умови співфінансування не менше двох тисяч гривень.

 

Тепер на черзі підписання угод з наступними 20-ма переможцями. Відповідно у рамках проєкту вдасться поліпшити умови в 40-ка захисних приміщеннях, що розташовані у багатоповерхівках Вінниці.

Під час другого раунду до проєкту зможуть долучитися:

– ОСББ «Садове-22»
– ОСББ «Європейська»
– ОСББ «Станіславського 7»
– КЗ «Вінницький ліцей №4 ім. Д. І. Менделєєва»
– ОСББ «Коцюбинського 37 м. Вінниця»
– ОСББ «Хімік плюс»
– ОСББ «Амосова-9»
– ОСББ «Зодчих 1а»
– ОСББ «Пирогова 111А»
– ОСББ «Миколаївська-26»
– КЗ «ДНЗ № 19 ВМР»
– ОСББ «Зодчих 5»
– ОСББ «Стеценка 5»
– ОСББ «Тичини 5»
– ОСББ «Подолянка-8»
– ОСББ «Антонова-27»
– ОСББ «Литвиненко 29»
– ОСББ «Стельмаха-11»
– ОСББ «Келецька 71/49»
– ОСББ «Коцюбинського-78

Нагадаємо, на проєкт «Укриття для життя», в межах якого передбачені кошти на облаштування укриттів, у Вінниці подали заявку 63 команди ОСББ, ОСН та громадських організацій. У серпні визначили переможців першого раунду і на той момент був написаний ще один проєкт, який отримав позитивну відповідь.

 

Загалом, подача заявок на проєкт «Укриття для життя» розпочалась 1 серпня. Подавати заявки на участь у проєкті могли команди ОСББ, ОСН та ГО (юридична особа), які мали бажання облаштувати укриття у своїх будівлях і мешкають на території Вінницької громади. Вони самі визначали обсяги робіт.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin