Вінниця
28.03.2024
13.42° C
Вгору

Варто йти парою! У п’ятницю Вінницю вразить вистава для дорослих «Про що мовчать чоловіки»

У п’ятницю, 23 вересня, о 19.00 у концерт–холі «Mont Blanc» вінничан та всіх гостей міста чекає вибухова комедійна вистава для дорослих «Про що мовчать чоловіки»!

Комедія «Про що мовчать чоловіки» – той випадок, коли на виставі сподобається і йому, і їй!

Сучасна, яскрава і мегавесела комедія у жанрі стенд-ап подарує дві години захвату і поринання у чоловічу реальність.

Чимало чоловіків впізнають себе, а жінки – своїх суджених!

Буде талановито, щиро, надзвичайно влучно та до сліз дотепно! Про любов і побут, стосунки і сварки, буденне і наболіле, про життя, як воно є.

У головній ролі Олексій Гнатковський – заслужений артист України, зірка фільму «Довбуш» і одного з найцікавіших театрів країни  ІваноФранківського національного театру ім. Івана Франка, на чиї неординарні вистави до повномасштабної війни з’їжджалися театрали не лише з усіх міст України, а й з Європи!

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER»  це найпопулярніша моновистава Бродвею, відома в усьому світі.

Виставу вперше показали у 1995 році, і відтоді вона залишається рекордсменом серед «one man show», а також має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів’є –  Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

Автор п’єси – американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як standup комік. На Бродвеї ім’я Беккера стало легендою, адже постановка «Про що мовчать чоловіки» (в оригіналі  Defending the Caveman) увійшла в театральну книгу рекордів як найтриваліше шоу одного актора.

П’єса зіграна самим автором тільки на Бродвеї більше 700 разів, перекладена 35 мовами і в цілому підкорила більше 8 мільйонів глядачів у 45 країнах світу!

– Тема цікава й близька усім, неординарна форма вистави вражає та захоплює із найперших хвилин, а гра неймовірного Олексія Гнатковського – це взагалі окрема насолода! Його шалена харизма буквально зносить! Гарантуємо кожному глядачу: ви отримаєте масу задоволення! – обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» – незабутня вистава, яку дійсно має бачити кожен!

Приходьте у п’ятницю, 23 вересня, о 19.00 у концертхол «Mont Blanc» із друзями, коханими, колегами, – усіма, кого любите!

Квитки на виставу коштують від 220 до 420 гривень.

Купуйте квитки на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» у готелі «Франція», театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, Royal pub, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin