Вінниця
18.04.2024
5.14° C
Вгору

У звільненому Ізюмі Зеленський взяв участь у піднятті Державного прапора. ФОТО

14 вересня у звільненому від російських окупантів Ізюмі, що на Харківщині, підняли Державний прапор України. На церемонію підняття прапора приїхав президент України Володимир Зеленський. Він також нагородив військовослужбовців.

 

Про це йдеться на сайті Офісу Президента.

«Хочу подякувати вам за те, що зберігаєте наших людей, наші серця, дітей і майбутнє. Останні місяці вам надзвичайно складно. Тому дуже вас прошу: бережіть себе, бо ви – найцінніше, що в нас є», – сказав Володимир Зеленський.

Президент наголосив, що жоден окупант не зможе підкорити серця українців.

«Напевне, можна тимчасово окупувати території нашої держави. Але точно неможливо окупувати наш народ, українських людей», – переконаний Володимир Зеленський.

Глава держави зазначив, що сьогодні, коли захисники звільняють українські землі від окупантів, прапор України набуває особливого значення.

«Раніше, коли ми дивилися вгору, завжди шукали синє небо, сонце. А сьогодні ми, і особливо люди на тимчасово окупованих територіях, дивлячись угору, шукаємо лише одне – прапор нашої держави. Це значить, що герої тут. Це значить, що ворога немає, він утік», – сказав Володимир Зеленський.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників, які віддали свої життя за Україну.

 

Глава держави також провів нараду щодо оперативної ситуації на ділянці фронту та на деокупованих територіях. Президент заслухав доповідь командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського – командувача оперативного стратегічного угруповання військ «Хортиця», яке здійснює контрнаступальну операцію на Харківському та Луганському напрямках.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin